keyboard_arrow_down

Spar 30% på bestseller

Pga. lanceringen af den nye Sneaky Fox INGRID strømpebuks, som er en mere bæredygtig udgave af vores populære Microfiber tights - 60 denier, sælger vi denne gamle model med 30% rabat med rabatkoden: 30P18100

 

Shop dem her

 

Rabatten gælder kun på dette varenummer: 20-18100-0 og kun så længe lager haves.

nysgerrighed, spontanitet og mod

Sneaky Fox kvinden sætter strøm til hendes out-fit med dristige farver og en styling, man ikke ser på ethvert gadehjørne. Hendes outfit understreger hendes personlighed og mod til at gå sine egne veje. - Sensuel, magnetisk og i særdeleshed ultra-feminint.

Sneaky Fox kvinden understreger hendes frie sjæl igennem stilmæssige udtryk og hun inspirerer andre til at eksperimentere med farver, mønstre og prints. Med hendes øje for detaljen og modige fashion statements er hun en moderne kriger på den internationale modescene.
 

Don't fit in - Stand out! 

oplev Sneaky Fox


Fashion Collection

Både klassisk tidløse designs og fashion statement mønstre.

Basic Collection

Basic strømperbukser i alle farver, der kan bruges sæson efter sæson.

Sustainable Collection

Udtryksful farver og modige designs på en bæredygtig måde.

Efterår Vinter 2022

Vores nyeste kollektion fra SneakyFox byder på endnu flere mønstre og modige styles. Strømpebukser er mere end bare strømpebukser – de er en udtryksform og giver personlighed til dit outfit.

Denne gang lancerer vi blandt andet vores nye "Ingrid” style, som sikrer farverige muligheder med god samvittighed. Ingrid er nemlig lavet af genanvendt materiale.

Hvorfor blende ind i mængden, når du kan skille dig ud?

 

Shop Nyheder

følg os


   Instagram         Facebook

keyboard_arrow_up