keyboard_arrow_down

Den skandinaviske designarv

mpKids favner den skandinaviske designarv og lange tradition for godt håndværk, som går helt tilbage til 1937.

Vi fremstiller produkter af høj kvalitet og går ikke på kompromis hverken med design eller komfort. Vores vigtigste opgave er at sikre, at børn har det behageligt og komfortabelt i vores strømper og kan bevæge sig ubesværet og lege frit i vores designs. 

Vi anvender materialer som bomuld, alm. viskose og viskose på basis af bambus samt Merino uld. - Alle nøje udvalgte kvaliteter, som udmærker sig ved lang holdbarhed og behagelig komfort. 

Derudover er hovedparten af de produkter, vi producerer, mærket med STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

Oplev mpKids


Shop strømper

Strømper i højeste kvalitet og sæsonens vigtigste farver. 

Shop strømpebukser

Behagelige strømpebukser designet til at holde i årevis.

Shop tilbehør 

De sødeste huer og vanter mm, som kan holde de mindste varme.

Forår sommer 2023

Velkommen til vores nyeste SS23 kollektion fra mpKids. Vi præsenterer dig for et stort udvalg af delikate og flotte designs stærkt inspireret af den skandinaviske stil.

SS23 kollektionen er karakteriseret ved et basisprogram suppleret med sæsonfarver samt nye styles med en større farvepalette.

Derudover glæder vi os til at vise dig de nyeste styles inden for sommerhatte med UV-beskyttelse – perfekte til den kommende sommer.

Re-stock-programmet har fået en lækker tilføjelse og består af strømper lavet af overskudsgarn fra anden produktion og er vores bud på en måde at minimere materiale- og ressourcespild.

 

Shop Nyheder

følg os


   Instagram    Facebook

keyboard_arrow_up