Privatlivspolitik


Formål

Denne persondatapolitik redegør for, hvordan mpDenmark behandler persondata, der opsamles på de websites, hvor indholdet administreres af mpDenmark


Dataansvarlig

Den dataansvarlige er:

mpDenmark A/S

Bytoften 68, Tjørring
7400 Herning
DK-Denmark
CVR 59314017


Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv.

Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne samarbejde med dig, og levere relevant kommunikation til dig.

Vores website indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Navigerer på websiten
  • Sender en forespørgsel via websiten
  • Logger ind på vores B2B portal
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Downloader materialer fra websiten
  • Tilmelder sig seminarer og andre events
  • Tilmelder dig vores webshop
  • Indsender en jobansøgning

Via vores hjemmeside indsamler vi kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere den service, du efterspørger.

Vi indsamler disse oplysninger for at kunne:

  • Give dig en mere personaliseret oplevelse
  • Forbedre og optimere vores websites
  • Forbedre vores kundeservice
  • Kommunikere med dig på relevant vis

Sende og fakturere produkter, du bestiller i webshoppen



Henvendelser fra websiten

Når du sender en forespørgsel fra websiten – f.eks. fra en kontaktformular – registrerer vi dit navn, din virksomhed, dit telefonnummer og din e-mailadresse.

Oplysningerne anvendes for at kunne behandle din henvendelse på bedste vis.

Oplysningerne (navn, firmanavn, telefonnummer og e-mailadresse) registreres i mpDenmark systemer.

Medarbejdere hos mpDenmark har adgang til oplysningerne.


Oprettelse i mpDenmarks webshop

Når du tilmelder dig mpDenmark webshop, registrerer vi følgende informationer:

  • Firmanavn
  • CVR-nummer
  • Dit navn
  • Firmaadresse
  • Den adresse varen skal sendes og faktureres til
  • Dit telefonnummer
  • Din email-adresse

Vi skal bruge oplysningerne til at håndtere bestillinger og køb – herunder sende ordrebekræftelse, håndtere betalingen for bestilte produkter, levere bestillinger, advisere om leverancen samt håndtere reklamations- og garantisager vedrørende købte produkter og tjenester.

Oplysningerne anvendes desuden til at sikre at sende dig relevant information om de produkter og ydelser, som mpDenmark sælger, indbyde dig til events og konkurrencer, samt invitere dig til at deltage i kundeundersøgelser.

De informationer, du indtaster, overføres elektronisk fra vores webshop til vores økonomisystem, hvor de registreres som kundeinformationer, og danner grundlag for fakturering og levering af din bestilling.

Ifølge bogføringsloven har vi pligt til at gemme informationer og bilag omkring handel med vores kunder i 5 år. Dette er fælles for alle virksomheder i Danmark.

Medarbejdere hos mpDenmark har adgang til oplysningerne.


Behandling af ansøgninger

I forbindelse med rekruttering hos mpDenmark behandler vi personoplysninger om dig, herunder navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt de personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit cv. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indeholder følsomme personoplysninger, herunder oplysninger om racemæssig eller etnisk baggrund, religion osv.

Vi anvender dine informationer for at kunne vurdere, om du har kvalifikationerne til at besidde den stilling, du søger. Vi kan ligeledes anvende informationerne til at vurdere, om du har kvalifikationerne til at besidde andre stillinger hos mpDenmark.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger er dit samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a, som afgives, når du søger stillingen hos mpDenmark. I forbindelse med behandlingen af din ansøgning, kan det være, vi indhenter referencer fra dine tidligere og/eller nuværende arbejdsgivere. Disse referencer indhentes kun, såfremt du har givet dit samtykke hertil.

Tilbydes du en stilling hos mpDenmark, vil din ansøgning og cv blive en del af din personalemappe hos os, og vil følge mpDenmark slettepolitik for denne.


Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Oplysningerne opbevares så længe det er nødvendigt for at opfylde det formål, til hvilket oplysningerne behandles.

Oplysninger kan opbevares længere, hvis det er nødvendigt for at fastslå, forsvare eller gøre retskrav gældende, fx hvis der er en igangværende tvist, eller hvis der er indgivet en anmeldelse af en ulovlig handling til politimyndighederne. Vi gennemgår regelmæssigt vores oplysninger og fjerner personoplysninger, som ikke længere er nødvendige.


Sikkerhed

mpDenmark og vores samarbejdspartner anvender passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der sikrer integritet og fortrolighed i forbindelse med behandlingen af personoplysninger


Underdatabehandlere

mpDenmark anvender i nogle tilfælde underdatabehandlere. Vi anvender fx leverandører af systemer til udsendelse af nyhedsbreve og eksterne konsulenter, der rådgiver os i forbindelse med analyse- og markedsføringsopgaver.

mpDenmark indgår databehandleraftaler med vores eksterne samarbejdspartnere for at sikre, at oplysningerne kun behandles efter vores instrukser, og at den nødvendige sikkerhed er på plads.

Dine personoplysninger kan i visse tilfælde blive overført til andre lande uden for EU/EØS – primært USA.


Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig.

Du har ret til at få urigtige oplysninger, vi har om dig berigtiget.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandlere (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan). Denne ret kan du udøve ved at skrive en mail til mpwebshop@mpdenmark.com

. Vi vil herefter slette dine informationer og underrette vores databehandlere (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) om at oplysningerne skal slettes.

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.  

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du kan udnytte dine rettigheder ved at kontakte mpDenmark på mail mpwebshop@mpdenmark.com .

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger.

Se www.datatilsynet.dk.

Sidst opdateret : 11. November 2021


Cookiepolitik


Andre Spørgsmål 

Hvis du har spørgsmål omhandlende din levering så kontakt os venligst ved at sende en e-mail til mpwebshop@mpdenmark.com

keyboard_arrow_up