keyboard_arrow_down

MELTON

Alle priser er inkl. moms.

MELTON relancering


Fra AW23 vil du møde et MELTON med en ny visuel identitet. Du kan være sikker på, at indholdet forbliver den samme gennemprøvede høje kvalitet, som vi er kendt for, med skønne, sjove og inspirerende designs til de mindste.

 

Læs mere

Legesyge Farver & Glade Motiver


Velkommen til MELTONs univers, hvor vi lader kreativiteten blomstre frit! Inspireret af de mest nysgerrige og legesyge børn fra hele verden, skaber vi accessories af enestående kvalitet med en legende og fantasifuld tilgang.

Vores sortiment byder på skønne strømper, strømpebukser, hjemmesko og tilbehør til babyer og børn i alle aldre – perfekt til hyggestunder, eventyrlystne kravleture, de første skridt og måske endda en lille dans.

Tag med os på en rejse, hvor komfort og gennemtænkt design går hånd i hånd. Vi ønsker at inspirere og bringe glæde ind i hverdagen for både børn og forældre.

- Makes your day funnier!

Forår / Sommer 2024


Vejen til MELTONs SS24-kollektion findes gennem et legende design med farverige nuancer og illustrationer, der appellerer særligt til børn.

I denne kollektion har der derudover været fokus på et voksende udvalg af hjemmesko. Nye søde og cool designs og en kollektion, der er større end nogensinde før.

Derudover har vi som altid blandt andet vores bestsellers fra vores Let’s Go-serie – specielt lavet til aktive børn, der kravler eller er begyndt at gå.


Følg Os

keyboard_arrow_up