keyboard_arrow_down

mpKids

Alle priser er inkl. moms.

Den skandinaviske designarv

mpKids favner den skandinaviske designarv og lange tradition for godt håndværk, som går helt tilbage til 1937.

Vi fremstiller produkter af høj kvalitet og går ikke på kompromis hverken med design eller komfort. Vores vigtigste opgave er at sikre, at børn har det behageligt og komfortabelt i vores strømper og kan bevæge sig ubesværet og lege frit i vores designs. 

Vi anvender materialer som bomuld, alm. viskose og viskose på basis af bambus samt Merino uld. - Alle nøje udvalgte kvaliteter, som udmærker sig ved lang holdbarhed og behagelig komfort. 

Derudover er hovedparten af de produkter, vi producerer, mærket med STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

Efterår vinter 2023

Sig velkommen til den nye AW23 kollektion fra mpKids. Kollektionen holder fast i mpKids' DNA og tager udgangspunkt i en dekorativ, minimalistisk, skandinavisk stil - altid med øje for den gode kvalitet, der holder længe nok til at kunne gå i arv.

AW23 kollektionen er karakteriseret ved varme - både i farvepaletten, men også i udvalget af materialer såsom lækkert og blødt merinould.

I denne kollektion er vi også stolte af at præsentere et udvidet udvalg af accessories. Vi har nemlig hele to nye serier: Bergen og Helsinki. Her er der tilføjet henholdsvis lammeuld og cashmere i kollektionen. Superlækkert til de køligere måneder.

følg os


   Instagram    Facebook

keyboard_arrow_up