keyboard_arrow_down

Re-Stock socks

Re-Stock socks - Strømper skabt af overskudsgarn

Dette koncept fra mpDenmark sigter mod at reducere spild og miljøbelastning ved at anvende overskudsgarn fra produktionen på fabrikken i Letland til at skabe strømper. Der sigtes altid efter at afstemme mængden af garn, så det passer med produktionen, men garnrester er uundgåelige.

Ideen bag konceptet er enkel: i stedet for at lade overskudsgarn gå til spilde eller ende på lossepladsen, sørger vi for, at det får et formål.

Produktionsprocessen er omhyggelig. Overskudsgarnet opsamles og bliver omdannet til unikke strømper. Vores designere arbejder sammen om at udnytte de forskellige farver i overskudsgarnet til at skabe attraktive designs og farvekombinationer.

En af de primære fordele ved "Re-Stock socks" er, at det reducerer behovet for at producere nyt garn, hvilket sparer betydelige mængder energi og ressourcer. Samtidig mindskes mængden af affald, der normalt ville være genereret i processen.

Initiativer som mpDenmarks  "Re-Stock socks" er mere end blot en trend, de symboliserer en voksende bevidsthed om vores forbrugsmønstre, og en vilje til at støtte gode praksisser.

keyboard_arrow_up